Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Kerst in de Koepel

Koepel Kerst 2021 promo afbjpg

Kerst in de Koepel

Zondagmiddag 19 december 2021.

Kerstmiddag met muziek en een gevarieerd nevenprogramma in het Worpplantsoen.

VOOR en DOOR Deventer organisaties.

KinderkoorKerstStichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondag 19 december van 13-18 uur in het Worpplantsoen een Deventer Kerstfestijn.

Muzikanten, (big)bands, zangers, dansers, kunstenaars en kunstenmakers in de gemeente Deventer worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook is er plaats in het park voor kraampjes van stichtingen, clubs of verenigingen die willen inhaken met hun kerstactiviteit. Kerstevent door en voor Deventernaren.

Kerst in de Koepel is een familie evenement. Eerdere afleveringen vonden plaats van 2013 tot 2016. Het is entree vrij en wordt georganiseerd door het bestuur en vrijwilligers van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. De Gemeente Deventer heeft alle medewerking toegezegd dankzij het Cultureel Coronaloket.
Op meerdere plekken in het park valt van alles te beleven. Muziek en optredens in de koepel, vuurpotten en sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, Colorful Circle voor kinderen, midwinterhoornblazers, dansgroepen en exposities. Het oudste stadspark van Nederland wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland.

De line-up is compleet (stand 20 oktober), maar er is nog wel ruimte in het randprogramma (bijvoorbeeld kraampjes voor goede doelen).
Wil je ook mee doen? Reageer dan snel want er moet nog veel georganiseerd worden in korte tijd.

CONTACTFORMULIER Kerst in de Koepel 2021.

 

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.