Consumpties bij de Muziekkoepel

Beste bezoeker,

Wij stellen het op prijs als u uw drankje bij ons koopt. U steunt hiermee namelijk het muzikale programma van de zondagmiddagen. De bands kunt u gratis bekijken, zij worden door onze stichting betaald.

We begrijpen dat mensen eigen drankjes meenemen en dit is ook niet verboden. Echter door drankjes bij de kiosk te kopen, draagt u bij aan de mogelijkheid om de muzikale zondagmiddagen ook in de toekomst voort te kunnen zetten.
biertje

 

Proost en hartelijke dank,

 

Bestuur en vrijwilligers van de Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

28 mei | Duo Rambonnet & Dejavu

Duo Rambonnet

M J zwRambonnet is een muziekduo met vader Jules en dochter Michelle (zang en gitaar). Beiden zijn woonachtig in Deventer. Met een basis van traditionele countrymuziek. Herkenbaar, meezingbaar en easy listening.
Wat belangrijk is voor beiden is het plezier van het samen muziek maken. Samen ook met het publiek. Met hedendaagse muziek, zoals van Lady Gaga, gecombineerd met herkenbare songs uit vervlogen tijden maakt het voor iedereen toegankelijk. Verder is Jules actief gitarist en zanger bij de Deventer Hanzezangers, Dejavu, theBluesdogz en bij ieder laatste optreden van the Pueblo band. Samen met een aantal andere muzikanten verzorgen Jules en Michelle 1x per maand ook ‘De Meezing’ bij De Fermerie aan het Muggeplein.
Want Muziek is verbindend en heerlijk ontspannend! Zie ook www.rambonnet.live

DeJaVu

dejavu

 

  

 

 

De band Dejavu bestaat uit muzikanten uit de sixties en seventies, waaronder toetsenist Wim, bas Berrie, drummer Martin en gitarist André. In 2011 kwam de band na 45 jaar weer bijeen om samen muziek te maken. Gitarist/zanger Jan Keizer speelde vele jaren mee in deze setting. Helaas heeft Jan onlangs, vanwege gezondheidsredenen, moeten stoppen met muziek maken.
In de afgelopen periode heeft Dejavu nieuwe leden toegevoegd, waaronder Jules, een ervaren gitarist met veel enthousiasme voor solo gitaarspel, en Jennifer, de nieuwe zangeres die misschien niet zoveel ervaring als de andere bandleden heeft, maar zeker enthousiast is om op te treden met de band.
Naast het optreden van Dejavu, zal die middag ook Jules optreden met zijn dochter als duo Rambonnet. Het belooft een geweldige middag te worden vol muzikale hoogtepunten.
Bij Dejavu draait alles om de muziek en het publiek. Ze willen dat de bezoekers dansen, genieten en een leuke middag hebben met hun optreden. De band speelt nummers van legendarische artiesten zoals Rolling Stones, Cliff Richard, Bob Dylan, Joe Cocker, Moody Blues en Al Stewart.
Zorg dat je erbij bent op zondag 28 mei in de muziekkoepel Nering Bögel in Deventer om te genieten van deze middag vol nostalgie en goede muziek. Of je nu fan bent van de jaren '60 en '70 of gewoon van goede muziek houdt, deze middag mag je niet missen. Tot dan!

Delen

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.