Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vocal Time en Akka Spelmän

Zondag 4 september om 14:30

fotoVocalTimesjiekVocal Time

Marlies, Anna, Ellen, Marcel, Saskia, Wilco, Vanessa & Gerben vormen samen de groep ‘Vocal Time’ uit Hellendoorn en omstreken.
De meeste leden hebben al de nodige ervaring opgedaan bij andere groepen voordat ze 5 jaar geleden besloten een nieuwe groep op te richten.

Het repertoire bestaat uit sfeervolle, meest vierstemmige arrangementen van bekende nummers uit de laatste 60 jaar van de popmuziek.
Nummers als ‘Skyfall’ (Adele) en Bohemian Rhapsody (Queen), maar ook prachtige luisterliedjes zoals ‘Mag ik dan bij jou’ (Claudia de Breij) en het nummer ‘Shallow’ uit de film ‘A star is born’.

De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigengemaakte muziekbanden, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel.
Na 2 jaar ‘stilstaan’ staat de groep te popelen om hun nieuwe repertoire te laten horen en u een onvergetelijke middag te bezorgen.

Akka Spelmän

zweedsemuziek 1Akka Spelmän brengt onversneden Zweedse volksmuziek met een ongelofelijke drive. Deze fiddlers zwepen dansers en zangers op met hun polska's, finnskogpols, bruidsmarsen, schottis, walsen en nog veel meer.
Naast "gewone" violen worden ook de Hardanger viool en de Nickelharpa bespeeld. Soms zorgt een accordeon voor de ondersteuning van de baspartij.

De muzikanten van Akka Spelmän zijn afkomstig uit totaal verschillende muzikale achtergronden, maar de liefde voor de Skandinavische muziek bracht hen bij elkaar.

Marianne Voet zong al voordat ze kon praten. Haar ware passie ligt bij de folkmuziek: “Muziek maken vanuit het hart en met plezier, zonder keurslijf! Zangeres in de Keltische groep "Clachán”.
Lars Rydberg (violist en emeritus hoogleraar aan de Universiteit van Göteborg) is een fervent danser en waakt voor de muzikale dansaccenten in deze folkband.
Carin Greve is een begenadigde violiste en zangeres en speelt o.a. in de Ierse groep "Clachán": krachtige Keltische folk.
Rianne Abbink maakt als violiste en accordeoniste deel uit van "Voetvolk" en was een korte tijd gastmuzikant in "The New Rope Stringband".
Crispijn Oomes, violist in de Hongaarse groep "Hajnali"en balfolkorkest “Les Voyageurs”. Zette zijn eerste stappen in de folkwereld in het Balkanorkest "Calgija" o.l.v. Wouter Swets.
Herman van Mal speelt viool in o.a. “Gimle” (Balkan, Israël, Zweden, Italië, Klezmer, Iers en Engels) en in “Tango Cascada”(dansmuziek bij tangosalons). Daarnaast is Herman een enthousiast tango-danser.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.