Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

DUBBELCONCERT - 5 juni

Duo Domenico GrazianoVanmiddag zijn er vanaf half drie twee optredens.

1. Duo Domenico Graziano & Joris Bijleveld

Joris Bijleveld studeerde contrabas aan het Hilversums concervatorium, hij is een veelzijdig muzikant en leeft van de vele optredens die hij geeft. Tevens produceert hij muziek en geeft hij muziekles in zijn studio op het industrieterrein van Deventer.
Hij is al jarenlang dik bevriend met de Deventer gitarist en kunstenaar Domenico Graziano.

Domenico is kunstschilder en studeerde af aan de kunstacademie van Enschede.
Als gitarist is hij autodidact en weet hij de gevoelige snaar te raken.

Met muzikale voorbeelden Wes Montgomery, Pat Metheny & Charlie Haden in gedachten, zal het repertoire deze middag bestaan uit luchtige zomerjazz en coole bossa nova’s.

  • Domenico Graziano – gitaar
  • Joris Bijleveld – contrabas

 

2. Martin van de Vrugt

Martin van de Vrugt(Deventer, 1963) is meer dan een singer-songwriter alleen: sinds 1980 schrijft en speelt hij zijn eigen nummers, zich zelf begeleidend op akoestische gitaren en harmonica.

In zijn jeugd geïnspireerd door o.a. Bob Dylan, Joni Mitchell en Neil Young, maar later ook de traditionele (Amerikaanse) folk, country, jazz en blues begon Martin in 1980 als straatmuzikant en werkte zich op naar vele kleine en grotere podia in Nederland en daarbuiten.

Zijn shows zijn afwisselend dynamisch en verstild, zijn liedjes ontroeren, niet in de allerlaatste plaats omdat Martin feilloos zijn visie op gevoelens over de wereld en zichzelf weet te vangen en weet om te zetten in mooie teksten, tijdloze muziek en niet in het minst omdat hij er genoegen in schept om de dialoog aan gaat met het publiek.

Martin heeft zijn eigen studio waarmee hij voor zichzelf maar, als producer ook met andere binnen- en buitenlandse independent artiesten al prachtige, eigenzinnige cd's opnam. Als producer heeft hij de afgelopen jaren cd's opgenomen met: Martin Korthuis & Band, Iris Rijnsewijn, The Hummingbirds, Orit Shimoni (CAN) en Jessica Kilroy (USA) met Enrico Berretta en met PennyLeen.

Je zou kunnen denken dat Martin's muziek in het hokje 'country' of 'folk' gestopt moet worden. Niets is minder waar: zijn liedjes zijn niet onder een noemer te vangen en spreken een groot en divers publiek aan.

In februari 2020 kwam zijn achtste solo cd “Across this Sea” uit met daarop acht prachtige nieuwe nummers.
De cd is bij optredens te koop en via zijn website te bestellen. Digitaal is het album te vinden op www.bandcamp.com en Spotify!

Martin van de Vrugtfoto Bert Jippes vrij voor publicatie Medium

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.