Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Van Verre en The Pop Up!

van verre band foto lowresZondag 15 mei - half drie.

Van Verre

 

De muzikanten van Van Verre spelen folk.

Vol passie nemen ze je mee op een muzikale reis langs Ierse kroegen, Bretonse dorpsfeesten, Jiddische bruiloften en het Amerikaanse countryleven.

Elk optreden is een feest met een afwisselend repertoire vol vrolijke jigs, meeslepende klezmer traditionals, opzwepende balfolk en meerstemmige zang in verrassende zelfgemaakte arrangementen.

 

 

 

The Pop Up!

The Pop Up lowresDe Deventer projectband The Pop Up! speelde vorig jaar de sterren van de hemel bij hun eerste optreden in de Muziekkoepel op de Worp. Als je zin hebt in opnieuw een swingende middag met vergeten pareltjes uit de popmuziek, de liedjes die je allemaal (fonetisch!) mee kunt zingen, kom dan zondagmiddag 15 mei naar muziekkoepel Nering Bögel.

Welke muzikanten dit jaar deel uitmaken van The Pop Up houden we nog even geheim. Dat krijg je met een pop-up band! Dat het muzikanten zijn die je regelmatig ziet op het podium van De Hip mag geen verrassing zijn.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en wordt donateur!

Copyright © 2013-2018. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.