Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Festival Old Dèventer

Festival Old Deventer 2021 KleinOpenluchtfestival senioren gaat door!
8-STE Festival Old Dèventer in Worpplantsoen

Op woensdagmiddag 25 augustus vindt de 8e editie van het seniorenfestival Old Dèventer plaats. Rond de Muziekkoepel Nering Bögel wordt een corona-proof theatersfeer opgebouwd met ruim 500 stoelen en speciale plaatsen voor scootmobielen. De voorstelling is van 14.00 tot 16.00 uur. Vanaf 13.00 uur, als het terrein open gaat, is er al muziek en vertier. Bij de ontvangst krijgt iedereen een gratis glaasje ‘pik-an-de-lippe’ aangeboden. Het reserveren van stoeltjes start op woensdag 11 augustus.

De hoofdact deze middag is het trio van Marjolein Meijers, altijd goed voor een hilarisch optreden. Marjolein, die al 35 jaar in het theater vak zit, is vooral bekend van de legendarische Berini’s en haar duo met Jan Rot, An & Jan. Met haar nieuwe trio brengt zij het programma: Van Berini tot Solex.


In het voorprogramma worden muzikale herinneringen opgehaald door het duo Nootmuskaat. Zij zingen Nederlandse levensliedjes en vertellen leuke anekdotes zich zelf begeleidend op de accordeon.
Het trio Herman H Herbert van gitaarvirtuoos Arnaldo spelen de mooiste melodieën in de ‘fingerstyle’ van Harry Sacksioni.


Geheel volgens traditie krijgen de bezoekers na afloop een gratis kop kruudmoes aangeboden. Het is gemaakt naar origineel recept van Betsy Oosterwegel.

Uiteraard is alles onder voorbehoud in verband met de geldende corona maatregelen.

Wil je verzekerd zijn van een zitplaats stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Reserveren kost 1 euro per stoeltje; betaling bij het bezoek aan het festival.

Klik op de afbeelding hiernaast voor een vergroting van onze poster/flyer.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.