Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Straight Ahead en Afslag Oele

Zondagmiddag 4 juli 2021.

Op deze middag hebben we 2 acts voor de muzikale omlijsting van Zeldzaam Mooi.

BBSAtopfotoStraight Ahead (13.00-14.45 uur) en Afslag Oele (15.15-17.00).

Big Band Straight Ahead

Jazz, Funk, Swing Latin en populaire muziek
BBSA is een bigband op gevorderd amateur niveau en heeft door de jaren heen ook als kweekvijver gediend voor een aantal muzikanten die zich professioneel verder hebben ontwikkeld. We bezitten een uitgebreid en gevarieerd repertoire dat door de jaren heen is opgebouwd en nog steeds wordt vernieuwd. Ons repertoire bevat zowel het klassieke big band genre alsmede latin en populaire en dansbare nummers. Onder het motto “Join the Jazz” nodigen we u graag om te komen luisteren naar ons optreden.
Meer informatie: https://www.bigbandstraightahead.nl/

 

AFSLAG OELE

AFSLAG OELE foto2Music from the sixties and seventies!
Zes amateur-muzikanten, twee vijftigers, drie zestigers en een zeventiger, die het fantastisch vinden om popmuziek uit de sixties en seventies te spelen. Dát is Afslag Oele uit Hengelo/Enschede, opgericht in 1995. "De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer" volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vóór het Bluesfestival.
De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals “As tears go by” van Marian Faithfull, “Blue suede shoes” van Elvis Presley, “Pretty woman”van Roy Orbison, “Busstop” van de Hollies en “Heart full of soul” van de Yardbirds. De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.
Samenstelling": Raymond Middleton en Gerry Wegereef, vocals - Dini Weterings, gitaar en backing vocals - Vincent Busschers, gitaar, mondharmonica en vocals - Gerald van Laarhoven, drums en Pieter de Witte, bas.
Meer informatie: zie http://www.afslagoele.nl/ en https://www.facebook.com/AfslagOele

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.