Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Zeldzaam Mooi met Senso en Afslag Oele

Na goedkeuring door de gemeente Deventer mogen we in september weer optredens verzorgen op de zondagmiddag.

Als eerste muziekconcert tijdens Zeldzaam Mooi op zondag 6 september 2020.

Een bijzondere creatieve markt met in de middag een concert in de Muziekkoepel Nering Bögel van 13.00 tot 17.00 uur.

AFSLAG OELE foto2Optredens Muziekkoepel

Op deze middag hebben we 2 acts voor de muzikale omlijsting: Afslag Oele (13.00-14.45) en Senso (15.15-17.00 uur).

AFSLAG OELE

Music from the sixties and seventies!
Zes amateur-muzikanten, twee vijftigers, drie zestigers en een zeventiger, die het fantastisch vinden om popmuziek uit de sixties en seventies te spelen. Dát is Afslag Oele uit Hengelo/Enschede, opgericht in 1995. "De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer" volgens muziekcafé De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vóór het Bluesfestival.

De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals “As tears go by” van Marian Faithfull, “Blue suede shoes” van Elvis Presley, “Pretty woman”van Roy Orbison, “Busstop” van de Hollies en “Heart full of soul” van de Yardbirds. De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.

Samenstelling": Raymond Middleton en Gerry Wegereef, vocals - Dini Weterings, gitaar en backing vocals - Vincent Busschers, gitaar, mondharmonica en vocals - Gerald van Laarhoven, drums en Pieter de Witte, bas.

Meer informatie: zie http://www.afslagoele.nl/ en https://www.facebook.com/AfslagOele

Senso2019SENSO

Het ging al te lang goed tussen Senso en de muziekkoepel Nefing Bögel. Drie jaar maar liefst! Na enkele afgelastingen ging het optreden vorig jaar gewoon zo maar door.
Dit jaar echter is alles anders, zoals iedereen wel heeft gemerkt en hebben we de eer, op 6 September nota bene, het seizoen te openen en het plantsoen van swingende klanken te voorzien.
Dit jaar, voor de eerste keer in een ongewijzigde opstelling, "never change a winning team!"
Het repertoire heeft weer een nieuwe impuls gekregen, nog meer focus op meerstemmigheid in vrijwel elk nummer. Nog steeds allemaal gezongen door de vier frontvrouwen, begeleid door twee gitaristen een bassist en een drummer. Kortom, dat belooft wat! Swingend en prettig in het gehoor liggend.

De zon gaat er hopelijk van schijnen!

Deze tekst is dit jaar geschreven tijdens weer een hittegolf, dus wie weet hoe tropisch het gaat worden?!?!

Over het evenement

Tijdens de zevende editie van de Zeldzaam Mooi Markt in Deventer kan je genieten van een ontspannen sfeer met muziek van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen en oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Je kunt gaan picknicken in het park op de veilige 1,5 meter afstand met lekkere, pure en (h)eerlijke producten van de ruim 10 bijzondere foodtrucks en foodkramen. En je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 50 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers. Juist de niet-alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder. Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op de markt met hele speciale activiteiten, zijn er demonstraties, workshops en nog veel meer.
Zie https://www.zeldzaammooi.com/event-details/zeldzaam-mooi-markt-worpplantsoen-in-deventer

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.