Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Old Dèventer

Poort van KleefDe laatste woensdag van augustus staat voor ons, als organisatie, altijd in het teken van ons unieke festival Old Dèventer.
Ook dit jaar kunnen we weer een fantastisch mooi programma aanbieden op woensdagmiddag 28 augustus.
Maar ... ons publiek heeft het altijd weer over de traditionele gratis Kruudmoes van Betsy Oosterwegel en de gratis Pik-an-de-Lippe. Dit laatste mede mogelijk gemaakt door slijterij De Poort van Kleef.

Poster def. Old Dventer 2019 KleinMeisjes van de radio op seniorenfestival

Het is de zevende keer dat het het unieke openluchtfestival voor senioren in het Worpplantsoen gehouden.
Daarvoor zetten de vrijwilligers 500 klapstoeltjes uit rond de Muziekkoepel Nering Bögel en is er daarnaast nog volop ruimte voor eigen stoeltjes en scootmobielen.

Stoeltje reserveren is mogelijk.
Om verzekerd te zijn van een zitplaats kan men voor slechts 1 euro een klapstoeltje reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je mag natuurlijk ook je eigen (rol)stoel meenemen.

Vanaf 13.00 uur zijn de bezoekers van het gratis festival welkom en worden ze ontvangen met muziek en entertainment van Jonneke Siebrand.
Ook krijgen ze een glaasje “Pik-an-de-lippe’ aangeboden voordat de show om 14.00 uur door Good Old Tonny Leerink wordt aangekondigd.
Het programma vermeldt verder de 1-Hans Band van Hans Schot, het onderdeel ‘Weet ie nog?’ door de BD-er (Bekende Deventernaar) Henk van Baalen en het muziektheater van de meisjes van de radio De Pauwergirls.
Na afloop rond 16.00 uur is er voor de liefhebbers een gratis kop olderwetse kruudmoes met liefde bereidt door Betsy.

Op het terrein zijn toiletvoorzieningen voor dames, heren en mindervaliden, EHBO, cateringpleintje en een rijwielstalling. Parkeren op de grote weide is gratis. Bij de ingang van het park ter hoogte van het IJsselhotel is een taxi standplaats.

In de pauze is er een vrije gift collecte ter bestrijding van de onkosten.

Old Dev. 20180829 154654 Medium

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding van de poster voor een vergrote weergave.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.