Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

KLUTS

klutsZondagmiddag 4 augustus 14.30-16.30 uur - tijdens de Boekenmarkt

Afkomstig uit Apeldoorn en Deventer heeft KLUTS een aardig repertoire opgebouwd; in het Nederlands, van eigen makelij en makkelijk in het gehoor liggend. De band is een bont gezelschap in leeftijd, achtergrond en geslacht. Gemeenschappelijk is de overtuiging: KLUTS is plezier! Om te horen, te zien en in te spelen.

Het zoeken is KLUTS op het lijf geschreven. Naar geluk, liefde, schoonheid, publiek, roem en zichzelf. Al zoekende hebben de 6 leden elkaar gevonden in een bijzondere mix van prettige deuntjes met scherpe, bijdehandte of gevoelige teksten. Met een welhaast ouderwetse bescheidenheid brengen ze met veel plezier hun Nederlandstalige popliedjes uit eigen mouw en duim. Met humor, meerstemmige zang en een diversiteit aan instrumenten naast bas, drums, gitaar en toetsen ook accordeon, mondharmonica, lyra en schud-ei.

De band bestaat uit: Daan Bolwerk gitaar en zang, Ellen Starmans zang, toetsen, gitaar, accordeon, glockenspiel en schudei, Frans Scholten gitaar, zang en toetsen, Mari van Helvoort drums en zang, Mirella Rothengatter bas en zang, Sergej Egbreghts gitaar en toetsen.

KLUTS

KLUTS; die wil je niet kwijt!

De zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Ga er lekker voor zitten of neem je picknickmand en kleedje mee. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.