Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

The Full Circle

www.thefullcircle-band.nlTheFullCircle Op zondag 9 juni speelt “The Full Circle”; van 14.30 tot 16.30 uur is het genieten van de heerlijke westcoast muziek!

De naam van de band is tevens de titel van een nummer van ‘the Byrds’ en verwijst naar het repertoire dat gespeeld wordt, namelijk ‘Westcoast Americana’ en dan vooral uit de 60th en 70th.

The Full Circle is rond 2010 begonnen als een (semi) akoestisch trio dat voornamelijk nummers van the Eagles, Crosby Stills Nash & Young, the Byrds, Poco en vergelijkbare bands speelde. Na enige tijd ontstond de behoefte om behalve als trio ook in een complete bandbezetting te kunnen spelen. Kenmerkend voor het repertoire zijn uiteraard de (complexe) meerstemmige zangpartijen.Optredens zijn een feest van herkenning voor jong en oud omdat het overgrote deel van de nummers een vaste plek hebben in de top honderd.

Inmiddels heeft “The Full Circle” als trio en als band een behoorlijk aantal geslaagde optredens achter de rug en is er tijd voor verdieping en verbreding van het repertoire. De zes ervaren muzikanten hebben in diverse bands gespeeld en hebben elkaar gevonden in de liefde voor dit specifieke repertoire.

Ton Weideman - Akoestische gitaren en zang
Hans van Braak - Gitaar en zang
Lawrence Simon - Elektrische gitaren en zang
Maarten Wolsink - Elektrische, Akoestisch gitaar en zang
Ferry Reindorp - Bas en zang
Ron Bijland - Drums

http://thefullcircle-band.nl/

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.