Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Saxus en Rock Oud Loud

Saxus Klein

Zondag 19 mei hebben we de luxe om 2 acts te plaatsen in de koepel die beide ongeveer 60 minuten spelen.
Deze optredens zijn gepland tussen 14.30 en 16.30 en ik we hebben al een verzoek gestuurd naar de KNMI om iets aan het weer te doen. 😊

Saxus

Saxus is het saxofoonorkest van Muziekschool Barneveld onder leiding van dirigent Menne Smallenbroek en bestaat momenteel uit ongeveer dertig leden uit Barneveld, Voorthuizen en omstreken. Allemaal spelen ze saxofoon, van de kleine sopranino tot de grote contrabassax en alles wat daar nog tussen zit. Maar vooral zijn we een hechte club waarbinnen we allemaal delen dat we met passie en plezier muziek willen maken, van jong tot oud.

In een zeer uiteenlopend programma laten we horen wat we in onze mars hebben. Reis met ons mee, naar de tango van Astor Piazzolla, de filmmuziek van Ennio Morricone en de wereldmuziek van Pedro Iturralde en Boban Markovic. Of wat te denken van klassiek werk van Félix Antonini, afgewisseld door pure pop van Bruno Mars.

Het kan allemaal, op de sax!

ROL KleinRock OuD Loud (Epe)

Ze zijn begonnen in 2013 in Kampen maar snel overgewaaid naar Zwolle, Epe en inmiddels ook Apeldoorn: Rock OuD Loud, is het energieke 55+ koor wat vooral iets steviger werk uit de jaren 60 en 70 zingt (The Beatles, Status Quo, CCR, The mama’s and the papa’s, The Small Faces, The Kinks, The Beach Boys, etc.).

Inmiddels zijn de vier Rock OuD Loud koren onder leiding van Yko Hoekstra een doorslaand succes en heeft Rock OuD Loud in totaal al meer dan 150 leden op de lijst staan waarvan Epe er 45 onder zijn hoede heeft. Ook het repertoire blijft maar groeien met al meer dan 40 songs op de teller.

Maar hoe kan dat ook anders met een onuitputtelijke bron van mooie muziek uit de jaren 60 en 70!

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.