Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Senso en de Koepel

Senso2019Zondag 12 mei van half drie tot half vijf.

Na een ongelukkige start (tweemaal ruzie met de weergoden) lijkt het huwelijk tussen Senso en de koepel Nering Bögel inmiddels wel tegen een stootje bestand. Dit jaar hebben we de eer om op 12 Mei het plantsoen van swingende klanken te voorzien.

Zoals ieder jaar tot nu toe, in een gewijzigde opstelling, "always change a winning team". Nadat we vorig jaar een tweede gitarist hadden ingelijfd om onze toetsenist te vervangen, is een van de zangeressen gestopt en is haar plaats ingenomen door een oude bekende. Het repertoire heeft weer een nieuwe impuls gekregen. Er zijn, vanwege deelname aan een viertal tribute middagen van "Deventer Doet", nummers van onder andere Joe Cocker en Bruce Springsteen toegevoegd. Nog steeds allemaal gezongen door de vier frontvrouwen, waarvan er een inmiddels ook het lef heeft om met een tweetal nummers de saxofoon ter hand te nemen.

Kortom, dat belooft wat! Swingend en prettig in het gehoor liggend. De zon gaat er hopelijk van schijnen! Twee jaar geleden was het weer zo goed dat we bij het opbouwen nog "kampeerders" moesten vragen de koepel te verlaten, dus wie weet!?!

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.