Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Concert met Poëzie

WIBO SELECTIEHR 002 e1504709058506Zondag 12 augustus 2018 Wibo Kosters, de huidige Deventer Dichter,
met muzikale bijdragen van singer-songwriter De Reisgenoot en zangeres Vera Bon

In navolging van zijn voorgangers Herman Posthumus Meyjes en Johanneke ter Stege komt Wibo Kosters ook naar het Worpplantsoen voor een optreden. Hij wordt die middag vergezeld door Troostdichter Boudewijn Betzema, Stadsverlichting Caro Pieck, Liesbeth Gerlofsma en Astrid Aalderink. Het wordt een concert bestaande uit een uur muziek afgewisseld met poëzie. De muziek wodt verzorgd door de singer-songwriters Maarten van Veen en Vera Bon.

De Deventer Dichter becommentarieert bijzondere momenten in en rond om Deventer met poëzie. Iedere Deventer Dichter doet dat op geheel eigen wijze. Sinds 2005 wordt om de twee jaar door een selectiecommissie een nieuwe Deventer Dichter gekozen die voor twee jaar het werk vervult. Het is de opdracht van de Deventer Dichter om belangrijke momenten, veranderingen en ontwikkelingen in en om Deventer vrij en naar eigen keuze te benoemen, uit te vergroten en ook te bekritiseren. De Deventer Dichter wordt gesteund door de gemeente Deventer. Op de site https://deventerdichter.nl/ vindt u alle Deventer stadsgedichten en achtergrondinformatie over alle Deventer Dichters.

IMGP0087 Medium

Boudewijn Betzema was al eens eerder in de Muziekkoepel Nering Bögel.

De Reisgenoot

Maarten van Veen

De Reisgenoot, zingt ergens over.

Maarten van Veen, de Reisgenoot, speelt gitaar en bezingt de wereld. Alleen of met een band, in huiskamers of op grote podia. Tijdens feesten, festivals en manifestaties. De muziek van de Reisgenoot is poëtisch én begrijpelijk. Maarten van Veen heeft een rijk repertoire met eigen Nederlandstalige nummers en schrijft op verzoek liedjes op maat. https://www.facebook.com/DeReisgenoot

http://dereisgenoot.nl

Vera Bon

Vera Bon

Vera Bon - Puur, persoonlijk en poëtisch. Zangeres en liedjesschrijfster Vera Bon durft te wankelen op het podium. Via zachtzinnige melodieën maar krachtige teksten ga je mee in haar zoektocht naar hoe je leven moet. Haar werk is een getrouwe weergave van wat haar raakt en zet duidelijke vraagtekens bij ons alledaags afdwalen. Bon studeert dit jaar af aan het ArtEZ conservatorium als Muziektheater maker/performer en staat regelmatig op de planken. Zowel solo als met haar vaste band.
Doet denken aan het werk van genregenoten als On Eva, Sophie Veline en Eefje de Visser.

https://www.facebook.com/verabonmuziek
https://soundcloud.com/eraon
https://www.youtube.com/watch?v=vXexm4eyM5Q

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.