Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Acoustic Live en Mama’s Mojo

Genieten van mooie songs en stevige rock

Acoustic Live en Mama’s Mojo vullen het 2 uur durend zondagmiddagconcert op zondag 19 augustus. Het Deventer duo Acoustic Live was al eerder te zien in de Muziekkoepel Nering Bögel. Voor de band uit de regio Mama’s Mojo is het de eerste keer dat zij naar het Worpplantsoen komen. Het concert is van 14.30 tot 16.30 uur.

Acoustic LiveAcoustic Live is een akoestisch duo dat bestaat uit zangeres Karin Brouwer en toetsenist Koos Lonis. Beiden hebben jarenlange ervaring in de muziek. Koos is muziekdocent basgitaar en keyboard en speelde beide instrumenten in verschillende bands. Ook Karin heeft als zangeres in verschillende bands gezeten en vond al snel haar weg in deze intiemere vorm van muziek, die uitstekend bij haar past. Zijn prachtige pianospel en haar zuivere warme zangstem zijn kenmerkend. Zij spelen in een intieme akoestische setting bekende en minder bekende covers uit de jaren ’70 tot nu van o.a. Alanis Morissette, Bonnie Raitt, Jessie J, Michael Jackson en Stevie Ann.

Mama’s Mojo is een regionale band die onlangs nog speelde op de Posterenkse Feesten. Samenstelling: Rob Braam - drums, Erik van de Ven - basgitaar, Michel Zevenhuizen - gitaar, Jan-Willem Huiskamp - gitaar, achtergrond zang, Ciska Bruil - zang. Rock Covers die wel bekend zijn maar even vergeten en dan net even iets anders gebracht! Denk aan: INXS, Simple Minds, David Bowie, Herman Brood, Waylon, The Pretenders, Golden Earing, U2, No doubt, Pink, Muse, en Live. Zowel van toen, als van nu! Relaxed en stevig, je krijgt het allemaal! Mama's Mojo !! is net even anders!!!!

De zomerse zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Mamas Mojo

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.