Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Daan Bolwerk met Kluts

Kluts 20De Deventer singer/songwriter Daan Bolwerk komt met zijn band Kluts op zondagmiddag 29 juli optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Kluts is op zomertoer met Nederlandstalige popliedjes, uit eigen duim en mouw. Ze nemen ook nog een pauzeact mee in de vorm van Down in the Flood. Beleef deze heerlijke muzikale zondagmiddag mee in het oudste stadspark van Europa. Het begint om 14.30 uur!

KLUTS heeft zichzelf (uit)gevonden in een eigenwijs bandje. De zes muzikanten zijn afkomstig uit Apeldoorn en Deventer. Zij weten de zelfgemaakte popliedjes, geschreven in het Nederlands met inhoud en humor, samen nóg beter te maken. Het gaat over van alles zoals over kippenvel, schoonheid, het verkeer en snotneuzen maar bovenal over ‘de liefde’ met alles d'r op en d'r an. Wat ze er zelf van zeggen? KLUTS, die wil je niet kwijt!
De band bestaat uit: Daan Bolwerk gitaar en zang, Ellen Starmans zang, toetsen, gitaar, accordeon, glockenspiel en schudei, Frans Scholten gitaar, zang en toetsen, Mari van Helvoort drums en zang, Mirella Rothengatter bas en zang, Sergej Egbreghts gitaar en toetsen.
In de pauze treedt het duo Down in the Flood op en zij spelen een mix van country/blues.

De zondagmiddagconcerten zijn entree vrij. Ga er lekker voor zitten of neem je picknickmand en kleedje mee. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.