Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Muziekvereniging Eendracht

In Eendracht 20170520 4470a Smallde Muziekkoepel Nering Bögel geeft op zondag 1 juli het harmonieorkest van Muziekvereniging Eendracht een openlucht concert. De dertig muzikanten, in de leeftijd van 8 tot ruim 65 jaar, zullen net in de koepel passen. Dirigent Wim de Vries is de inspirerend leider van het orkest. Bij hem gaat plezier maken in het samenspel altijd voorop. Leuk om te zien en te horen voor jong en oud.

De dirigent betrekt altijd de leden bij de samenstelling van het repertoire en dat is herkenbaar in de uitvoering. Daarbij wordt rekening gehouden met het publiek dat zij met hun optredens willen plezieren. Zo ontstaat er een gevarieerd repertoire dat gaat van lichte concertwerken en concertmarsen tot bigband, jazz en popmuziek. Het is aardig om te weten dat Eendracht bij het inspelen vaak gebruik maakt van Bach koralen.
Eendracht heeft naast dit harmonieorkest ook nog een Startorkest en een Opleidingsorkest. Voor beginnende muzikanten dus een mooie gelegenheid eens kennis te maken met de diversiteit aan muziekinstrumenten en mogelijkheden om zelf ook muziek te maken.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Neem je gerust je picknickmandje mee, versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.