Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Pulz Jazz Quintet

PULZ foto 2Arjan Stam met toegankelijke jazz in Worpplantsoen

Trompettist en docent trompet / bugel Arjan Stam komt met zijn band Pulz Jazz Quintet op zondagmiddag 3 juni optreden in de Muziekkoepel Nering Bögel. De professionele musicus is ook organisator van Tast of Jazz (Fermerie) en dirigent van o.a. Hanzestadband Deventer die vorige week op trad in de koepel. Arjan werkte samen met John Clayton, Ruben Hein, Eric Vloeimans en Ack van Rooyen.

De muziek van Pulz is zeer toegankelijke jazz met een groovy bite.Pulz geeft het publiek een nieuwe beleving van de jazz standards waarbij je ongemerkt gaat meebewegen op de stuwende ritmes. De energieke muzikanten zijn zeer goed op elkaar ingespeeld en bieden een zeer afwisselende kijk op de jazzmuziek. Daarbij spelen zij zowel eigen werk als ook standards die zij een geheel eigen kleur geven. Denk hierbij aan stukken van Joe Zawinul, Freddie Hubbard en Herbie Hancock. De muziek biedt ruimte voor frisse solopartijen waarbij de muzikanten elkaar uitdagen. De eigen composities zijn boeiend zonder het publiek te verliezen.
Bezetting: Arjan Stam – trompet / bugel, Harmen Jan Teule – saxofoon, Herman Wolters – piano, Koos Lonis – basgitaar, Bert de Jonge – drums.

Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.