Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swing en luistermuziek

HanzestadbandHanzestadband Big Band Deventer in concert met pauzemuziek van duo Embrace

Op zondag 27 mei staat de meest swingende bigband van Deventer en omgeving in de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. Voor de liefhebbers van swingende jazz is dit een uitgelezen kans om te genieten van het zorgvuldig samengestelde repertoire van Hanzestadband Deventer. Denk daarbij aan de klassiekers van o.a. Count Basie, Michael Bublé, Frank Sinatra, Norah Jones en Jamie Cullum. Met de mix van Jazz, Pop, Latin, instrumentale en zang nummers zorgt de band er voor dat je een prachtig en afwisselend openlucht concert voorgeschoteld krijgt. In de pauze van de band treedt het duo Embrace op met mooie luistermuziek in akoestische setting.

De Hanzestad Big Band Deventer bestaat sinds 1996 en staat onder leiding van dirigent en trompettist Arjan Stam. Energiek, enthousiast, muzikaal en van goed amateurniveau kenmerken de band. ‘Samen muziek maken waar we enthousiast over zijn, dát is waar we als band voor gaan en staan. Maar ook willen we het plezier dat we er zelf aan beleven uitdragen en delen, zodat het een aanstekelijke werking krijgt op de luisteraar’, aldus zanger Ad Nijland. Samen met zangeres Coby Beck nemen zij de vocalen voor hun rekening. Dat wordt stoelen aan de kant en swingen in het Worpplantsoen.

EmbraceEmbrace bestaat uit Charlotte Oosterwegel (zang) en Raymond van der Vechte (piano). Zij spelen de mooiste nummers van toen en nu in een akoestische setting. Laat je verrassen door de warme stem van Charlotte en de piano-arrangementen van Raymond.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.