Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Diksie Krekkers en New River Coalfield

Diksie Krekkers MediumSpeciaal concert met benefiet voor Alpe d’HuZes

Muziekkoepel Nering Bögel maakt op zondag 20 mei ook het podium vrij voor de benefietactie Alpe d’HuZes, opgezet door trainingsstudio F.R.I.S.
In het Worpplantsoen treden twee bands op, die wat stijl betreft uiteen lopen maar wat inzet betreft dicht bij elkaar staan. De ouwe Dixieland rotten van de Diksie Krekkers beginnen op de gebruikelijke aanvangstijd 14.30 uur. De driemansformatie van New River Coalfield neemt daarna het stokje over en richten zich op het jonge publiek. In de pauze is er ook nog een grote verloting en de totale opbrengst gaat naar Alpe d’HuZes. Neem je picknickmand mee en maak er een gezellige middag van.

De Diksie Krekkers zijn stuk voor stuk oude rotten in het Diksie fenomeen die hun sporen in de jazz hebben verdiend. Onlangs waren ze nog in De Fermerie te zien. De kracht van de band is: blijf jezelf maar maak op het puntje van de stoel zo goed mogelijk muziek en dat is geïmproviseerde oude stijl jazzmuziek met humoristische kantjes. In de jazz scene is het een bekend orkest geworden, met een enthousiast eigen publiek. De band krijgt altijd enthousiaste reacties bij hun optredens en regelmatig gaan de mensen spontaan de dansvloer.

New River Coalfield gaat los rond 18.00 uur. De driemansformatie, hoorbaar beïnvloed door de grote rocktrio’s uit de muziekgeschiedenis, heeft de afgelopen periode volop gewerkt aan het uitbreiden en perfectioneren van hun setlist. Het afgelopen jaar heeft New River Coalfield zich live al aardig laten zien met optredens bij o.a. Hedon Zwolle, De Wraak van Salland en Lil’Hill Festival. De sound van New River Coalfield kenmerkt zich door het stevige gitaargeluid op het robuuste fundament van drums en bas. Catchy songs, maar de melancholie toch nooit ver weg. Verder speelt de band met meerstemmige zang, wisselende maatsoorten, timing en dynamiek. De band treedt belangeloos op en ze spelen tot 20.00 uur.
Op YouTube staat een mooie opname van de band. Zie en luister: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=9uTO2F0H0Ec


New River Coalfield

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.