Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Oranjefeest Koningsdag

Ook in het jubileumjaar Deventer 1250 is er ter gelegenheid van Koningsdag het traditionele 'Oranjefeest in het Worpplantsoen'. Een vrolijk en muzikaal programma, mede mogelijk dankzij de Deventer Oranje Vereniging.

PROGRAMMA

13.00 uur Opening met DJ

13.30 uur Eastwood Coverband, herkenbare covers en verzoeknummers.

Eastwood brengt een breed repertoire aan covers uit diverse decennia in semi-akoestische setting. De band is verrassend in de uitvoering, maar ook in geluidsvolume! Het spelen van verzoeknummers vinden ze een uitdaging die ze graag aangaan. Of het nu gaat om een mooi luisterliedje, stevige rocksong of swingende discoknaller.  De bezetting is: Jeroen Zwijsen : Percussie en Zang, Déna Kip: Gitaar en Zang, Jarno Huisstede : Bas, Stef Michielsen : Keys.

Eastwood

14.30 uur Trio Bungu Bungu, aanstekelijke Surinaamse dansmuziek met een kaseko beat.

De muziek van Bungu Bungu is aanstekelijk en laat niemand met een beetje gevoel in het lijf onberoerd. Kaseko (Surinaamse dansmuziek) is de basis stijl waarvan deze formatie zich bediend. Maar de gebruikelijke setting is dusdanig anders mede door het gebruik van de accordeon die wordt bespeeld door Wolfram Reisiger. De typische kaseko beat heeft Erik Snellink zich helemaal eigen gemaakt en laat het geheel heerlijk en subtiel swingen. Frank Ong-Alok speelt de bas en neemt de leadzang voor zijn rekening. Door een uitgekiend samenspel en muzikale interactie ontstaat er een exotische sound die swingt en uitnodigt tot dansen.En laat dat nu precies de bedoeling zijn van Trio Bungu Bungu.

Bungu Bungu Medium

15.30 uur Reünieconcert The Valiant Fighters, music from the Sixties.

Twee jaar geleden hingen ze nog de gitaren in de bomen van het Worpplantsoen waar ze hun afscheidconcert gaven maar het begon toch weer te kriebelen. Mede door basist Pieter Wielaard konden ze toch nog een eenmalig reünieconcert geven en daarvoor kozen zij het Worpplantsoen. De vier vrienden Albert, Harrie, Jan, gastmuzikant Pieter en Hans zijn klaar voor een speterend optreden voor de vele Deventer Sixties-fans.  

The Valiant Fighters en naam Medium

Vier met het zicht op de Deventer toren op Koningsdag het Oranjefeest in het Worpplantsoen.

P1000528 Medium

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.