Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Swingende afsluiting lustrumjaar

Basement BigbandBasement BigBand goes Count Basie

Zondag 24 september wordt de reeks zomerse zondagmiddagconcerten in het Worpplantsoen afgesloten met een swingend jazzconcert. Daarvoor komt Basement BigBand uit Meppel naar Deventer. Het concert in de Muziekkoepel Nering Bögel begint om 14.30 uur.

Basement Bigband bestaat uit 18 leden en de bezetting is 4 trompetten, 5 trombones, 5 saxofoons, piano, bas en drums. De bezielende leider-dirigent Maarten Gal is de verbindende schakel en zorgt voor teamspirit en een hechte sound. Er wordt met duidelijk enthousiasme gespeeld en de beste optredens zijn uiteraard die waarbij dat enthousiasme van de band overslaat op het publiek. Het repertoire van de Bigband is zeer gevarieerd. Bekende stukken uit de bigband swing periode uiteraard (denk aan Count Basie) maar ook pakkende Latin stukken, jazz standards en zelfs pop classics staan op het repertoire. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de originele arrangementen. Maarten Gal is een zeer kundig en professioneel leider die zijn sporen in de jazzmuziek ruimschoots verdiend heeft.

Wij kunnen terugkijken op een schitterend jubileumjaar met maar liefst 22 goed bezochte concerten en 4 geslaagde evenementen.Met onze vrijwilligers sluiten we het seizoen af met een party in de Buitensociëteit en daarna op naar 2018. 😉😉

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.