Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vocalgroup Notes en Bernard Brogue

Notes S.R. 2016 wil kanis 22Vocalgroup Notes uit Schalkhaar en omstreken en de Apeldoornse singer/songwriter Bernard Brogue is een mooie muzikale combinatie. Zij treden op zondagmiddag 17 september van 14.30 tot 16.30 uur in de Muziekkoepel Nering Bögel. Notes en Bernard stonden beide al eerder in het Worpplantsoen en dat smaakte naar meer. Het wordt vast een mooie herfstige zondagmiddag.

NOTES is een enthousiaste groep van 11 zangers en zangeressen en is opgericht in 2013. Zij brengen een zeer gevarieerd (pop)repertoire, zowel a capella als met live begeleiding of orkestband. Naast het leveren van een muzikale topprestatie is NOTES ook onderscheidend in de performance. Met hun enthousiasme en plezier in het samen zingen brengen zij dat over op het publiek. Het is muziek om niet alleen om naar te luisteren maar ook om naar te kijken! Het enthousiasme en plezier in het samen zingen spat er altijd vanaf. Johan Bakker is naast één van de zangers ook muzikaal leider en schrijver van de vernieuwende en eigentijdse arrangementen.


Bernard Brogue 0104Bernard Brogue verzorgt een intermezzo van een half uur. De Apeldoornse singer/songwriter toert regelmatig in Schotland en treedt daar op in beroemde muziekclubs en op festivals. Bernard heeft ook diverse CD’s gemaakt die vanwege de goede en pakkende melodieën daar maar ook hier in Nederland in de smaak vallen. Zijn laatste luisteralbum werd een groot succes. In Deventer wordt hij vergezeld door zijn vaste percussionist Vincent Gal.


Het concert is entree vrij. Vrijwilligers zetten de klapstoeltjes voor u klaar, er is een toiletvoorziening in het park en voor versnaperingen kunt u bij de kiosk terecht.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.