Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Zangkoren van Mol en Tadema

Concert van Darpse Deerns en Deventer Dagkoor

Er wordt op zondagmiddag 3 september uit volle borst gezongen in de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. Er staan twee zangkoren op het programma. De Darpse Deerns uit Twello om 14.30 uur en uit de Hanzestad het Deventer Dagkoor om 15.30 uur. Beide koren willen zich uiteraard van hun beste kant laten zien en optimaal presteren bij dit openlucht concert.

De Darpse Deerns TwelloDe Darpse Deerns, de naam zegt het al, bestaat volledig uit dames. Het is een veel gevraagd koor dat regelmatig optreedt zo ook op het Twellose Klompenfeest een dag eerder. Ze zingen alleen Nederlandstalig maar dan wel songs van grote artiesten zoals Rob de Nijs, Zangeres Zonder Naam en Vader Abraham. Ook songs van buitenlandse artiesten staan op het repertoire. Dit zijn dan vertaalde hits van o.a. Frida Bocara, Bette Midler en Edith Piaf. Grote animator van het koor is Jopie Leerkes en dirigent Hans Mol heeft de muzikale leiding.

Het Deventer Dagkoor heeft zo’n 40 zangers en repeteert iedere woensdagmorgen in het Muziekhuis. Daar werken ze aan een mooie koorklank en schaven ze aan hun repertoire dat bol staat van ‘lekkere’ muziek. Dirigent en tevens oprichter Karel Tadema houdt van divers en kiest daarom uit pop, jazz, klassiek en Nederlands- en anderstalig. Maar behalve het repertoire is vooral ook de sfeer in het koor iets dat het vermelden meer dan waard is. Sinds de oprichting in mei 2015 is er een club ontstaan waarin positiviteit, warmte, plezier en aandacht vooropstaan en dat is goed op het podium te zien.

Deventer Dagkoor

De zondagmiddag concerten in de muziekkoepel beginnen om 14.30 uur en zijn entree vrij. Bij de nostalgische kiosk zijn drankjes verkrijgbaar en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.