Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

v. Beem & Co

Cabaret primeur in de Muziekkoepel Nering Bögel

Van Been en CoHet wordt de eerste keer dat in de Muziekkoepel Nering Bögel een kleinkunst voorstelling wordt gegeven. Dat vindt plaats op zondagmiddag 13 augustus om 14.30 uur in het Worpplantsoen.
Cabaretier Jos van Beem uit Tubbergen, in de jaren 70 winnaar van cabaretfestival Camaretten Delft, presenteert dan zijn nieuwe interactieve Theaterprogramma met een Menukaart. Het publiek kan invloed uitoefenen op het programma door het maken van hun keuze.

Het programma bestaat uit een mix van muziek en eigen verhalen met de nodige ruimte voor humor, hilariteit en verbazing. Met anekdotes en een zoektocht naar het dagelijks leven met een knipoog naar de actualiteit. Het is een muzikaal optreden waarbij het publiek met regelmaat wordt betrokken. Laat je meevoeren door Jos van Beem (teksten/muziek, gitaar, zang), Antoon Aukes (percussie, ukelele, zang) en Hans Barkel (piano, keyboard, zang).

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.