Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Nodox

Akoestische blues in de Muziekkoepel Nering Bögel
Nodox, het beste van twee bands.

NodoxVoor de liefhebbers van akoestische blues wordt het smullen op zondag 20 augustus in het Worpplantsoen. De band Nodox treedt op deze middag op in de Muziekkoepel Nering Bögel. De bandleden zijn van oorsprong enkele muzikanten uit de bands No-Time en Maddox en zijn via het sixties circuit Deventer in gerold. De naam van de band is door deze samenstelling zo ontstaan. Zij spelen blues, country, rock ’n roll, folk en dan vooral songs uit de jaren 60 en 70.

De drie bandleden Jos, Hans en Bert kennen elkaar ook via de wielerclub ETP Zutphen. Na een aantal jaren van ‘we moeten eens samen wat gaan doen’ is het er in 2013 van gekomen. Peter, de bassist van Maddox, werd er bij gevraagd en ze besloten akoestische blues te gaan spelen. Gewoon thuis samen lekker muziek maken. Al gauw bleek het goed te klikken en besloten af en toe op te gaan treden, zodat ook anderen een graantje van ons plezier kunnen meepikken. Dat is ondertussen uitgelopen op een flink aantal optredens en dus nu ook in de koepel.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.