Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Salsa en swing met Chalina & band en trio Jemilo

 

Top zomermiddag

Op zondagmiddag 30 juli wordt de Muziekkoepel Nering Bögel gevuld met de mooiste zomerse klanken en de meest swingende ritmes. Van salsa tot swing is dan het parool. Zangeres Chalina uit Deventer komt met haar 8-koppige band naar het Worpplantsoen en treedt als eerste op. Na een klein uur worden zij afgewisseld door het muzikaal veelzijdige trio Jemilo. Het concert begint om 14.30 uur en de vrijwilligers van de koepel zorgen ervoor dat de stoeltjes weer klaar staan. Maar of je er op blijft zitten met deze twee bands is maar zeer de vraag.

Chalina20161228145041 Publiciteitsfoto SmallDe Deventerse jazz zangeres Chalina was vorig jaar al meerdere malen te zien in het Worpplantsoen, de Deventer Schouwburg en bij Muziek bij de buren, waar zij met haar eigen jazzband haar composities liet horen. Dit jaar komt ze met een geheel nieuwe formatie; een 8-koppige band die je muzikaal meeneemt naar de zomerse muziekstijl Salsa. Ze laten onder andere nummers horen van Celia Cruz, Ray Barretto en Cheo Feliciano. Chalina zegt daarover: ‘Kom langs, genieten en dansen op deze ritmische Cubaanse muziek’.

Jemilo is een gepassioneerd akoestisch trio van getalenteerde instrumentalisten en zangers. Ze zijn trots op hun technische vaardigheden, de muzikale veelzijdigheid en het breken van de grenzen met hun unieke sound en geheel eigen stijl. Een voorstelling van Jemilo belooft veel luisterplezier. De mooie liedjes worden uitgevoerd met gitaar, percussie en vocale harmonieën en is een uitdaging voor de drie bandleden. Zij spelen muziek van nu en muziek van meer vervlogen tijden en doen dat op een manier die anders is dan gebruikelijk. Een genot voor muziekliefhebbers en voor veel mensen een ware ontdekking. Dit trio SWINGT!!.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Jemilo.image1 Small

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.