Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Arnaldo Lopez & Friends

Gitaarspecial Fingerstyle gitarist Arnaldo Lopez & Friends

Aenaldo Lopez MediumOp zondagmiddag 2 juli klinkt voornamelijk de akoestische gitaar want dan komt gitarist Arnaldo Lopez met zijn muzikale vrienden, waaronder het duo Emmerig & Lopez, naar de Muziekkoepel Nering Bögel. De akoestische gitaar wordt door hem bespeeld zoals de gitaar virtuozen Harry Sacksioni en Tommy Emmanuel spelen, dus melodie, begeleiding, bas en ritme in één.

Gitarist Arnaldo Lopez, geboren in Alkmaar, kreeg van zijn vader afkomstig van Mallorca behalve zijn Spaanse naam ook de liefde voor de muziek mee. Al jong leerde hij met groot gemak de Spaanse wals op zijn gitaar. Later inspireerde de unplugged cd’s van Eric Clapton en solo's van Mark Knopfler hem en dat is terug te horen in zijn spel. Arnaldo is regelmatig de ‘support-act’ voor zijn grote idool Tommy Emmanuel geweest. Tommy noemde hem wel ‘The Melodyman’ vanwege de melodieuze nummers die Arnaldo componeert.
Onder de muzikale vrienden van Arnaldo bevinden zich de 17 jarige Anne Keizer, zij deed eerder mee aan The Voice Kids, Marco Emmerig, de virtuoze mondharmonicaspeler Heino Sluet (bekend van het trio Herbert-H-Herbert), zangeres Irene Lopez en een leerling van Arnaldo, de gitarist Ruben van Valderen uit Deventer.
Met zoveel muzikale vrienden is de kans natuurlijk groot dat er nog wat spontaan samen gespeeld zal worden!

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.