Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Stedelijk Orkest Lebuïnus in concert

WAC laat de kunst ook smaken in de koepel.

SOL orkest foto 052 MediumIn de week van 10 t/m 18 juni is het de Week voor Alle Cultuurmakers, kortweg WAC genoemd. Bureau Kunstcircuit coördineert de vele activiteiten die in Deventer op verschillende locaties plaatsvinden waaronder ook het Worpplantsoen. Op zondagmiddag 11 juni is het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel vrijgemaakt voor het Stedelijk Orkest Lebuïnus. Het concert begint om 14.30 uur.

Het Stedelijk Orkest Lebuïnis, kortweg Het SOL, is één van de grootste en gezelligste muziekverenigingen van Deventer en is in 1920 opgericht. Het is een veelzijdig harmonieorkest dat bestaat uit hout-, koperblazers en slagwerk. Het is orkest bestaat uit een 50-tal amateur musici en staat onder leiding van dirigent Christa Boerman. Zij spelen een gevarieerd programma van in totaal anderhalf uur met daarin een pauze. Alles komt voorbij: van licht klassieke werken tot klezmer, filmmuziek van James Bond en popmuziek van Phil Collins en de Beatles. Kortom, de liefhebbers kunnen genieten van een mooie muzikale zondagmiddag met het SOL in het Worpplantsoen.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.