Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Americana party

Americana UnlimitedCountry, blues, folk en rock wat de klok slaat

Het zondagmiddagconcert in het frisgroene Worpplantsoen op 4 juni wordt een Americana party. In de Muziekkoepel Nering Bögel treedt namelijk de band Americana Unlimited uit Apeldoorn op met o.a. Rob Steneker in de gelederen. Via zijn oom Ben Steneker kwam hij al op jonge leeftijd in aanraking met deze muziekstijl. Americana Unlimited laat country, blues, folk en rock samensmelten tot onvervalste en bruisende Americana. De bandleden laten zich niet alleen inspireren door diverse muziekstromingen; ook het leven zelf vormt een grote bron van inspiratie. Americana Unlimited neemt je deze middag mee op een muzikale reis.

 

Het repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van boeiende en vaak ook ontroerende songs, afgewisseld met instrumentale bijdragen van onder meer gitaar, accordeon, hammondorgel en mondharmonica. Het uitgebreide repertoire kent een grote afwisseling tussen ballads, uptempo nummers, traditioneel en modern, akoestisch en versterkt en spreekt daardoor een breed publiek aan. Denk daarbij aan nummers van o.a. Vince Gill, Emmylou Harris, Willy Nelson, Mavericks, Johnny Cash, Ilse Delange en Eagles.
De samenstelling van de band: Belinda van Delden zang/gitaar, Rob Steneker zang/gitaar, Tom Kuyper basgitaar, Martin van Noort gitaar, Harry Kaal accordeon en Hammond en Johan Mulder drums.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.