Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Blue Voice en Big Bounce Band

Big Bounce BandJazz zondagmiddag in Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen

Jazzmuziek die de bomen laat swingen. Dat gebeurt op zondagmiddag 28 mei. Met Blue Voice uit Zwolle en Big Bounce Band uit Arnhem zijn er speciaal voor het lustrumjaar twee toppers naar Deventer gehaald om de ware liefhebbers te vermaken.

De jazzgroep Blue Voice is in de loop der jaren een begrip geworden op (jazz)podia in zowel binnen- als buitenland. In tegenstelling tot wat de naam suggereert is Blue Voice een puur instrumentale band. Het repertoire bestaat uit een verrassende mix van swing, funkjazz, Latin en bebop met eigen composities en covers waarin improvisaties centraal staan. Sinds de komst van Miquel Padros (dwarsfluit) en Noah Ralph (slagwerk) heeft Blue Voice een andere sound gekregen - het expressieve spel en performance van Miquel op diverse (dwars)fluiten, met of zonder effecten, geeft de muziek een verrassende dynamiek. Ook Noah levert een nieuwe frisse bijdrage aan de ritmesectie. Bezetting (op foto vlnr): Noah Ralph - slagwerk; André Smit (leider) - keyboard; Miquel Padros - dwarsfluit; Peter Uil - basgitaar.

De Big Bounce Band is opgericht in 1982 door Bigband-leider Hall Schiff. In die tijd was de “standplaats” Doetinchem. Het is een enthousiast gezelschap gedreven muzikanten. De spil van de band is zangeres Nicole Reijmer. Zij zorgt ervoor dat tijdens de zangnummers de temperatuur explosief stijgt. De ritmesectie is onze solide basis: drums, piano, bas en gitaar. De blazers doen de rest: 5 saxen, 5 trompetten en 4 trombones. Onder de muzikanten bevinden zich enkele zeer getalenteerde solisten, die regelmatig even goed van zich laten horen. Het repertoire is verrassend en flexibel, zoals de fans dat noemen. Van bigband-swing, jazz, Latin, funk , blues tot pop.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.