Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Blended 5 en The Bridge

Dubbel concert in Muziekkoepel Nering Bögel
Sixties en rock covers van Blended 5 en The Bridge

Op het programma van de Muziekkoepel Nering Bögel staat op zondag 21 mei een dubbelconcert. Dit wordt verzorgd door twee Deventer bands. Voor de liefhebbers van de sixties en latere stevige rock wordt het ongetwijfeld een heerlijke middag. De sixties band Blended 5 opent de middag en de rockers van The Bridge zorgen voor een spetterend slot.

Blended 5Blended-5 bestaat uit vijf muzikanten uit het Sixties Alive circuit. Op drums Charles Beugelink, op keybord en zang Jan Koeslag, sologitarist Jacky van Dijk, zanger Tonnie Bombeld, die op een echte sixties Fender-Jaguar speelt, en basgitarist Ben Vroklage op een Hofner. Iedereen die houdt van die “rebellentijd jaren 60” en rondgereden heeft op een Kreidler, Zündapp, Batavus supersport, Sparta, Puch/Tomos of Berini doen ze vast een groot plezier met songs uit die tijd.

The Bridge komt ook uit Deventer en omstreken en is zelfs ‘geboren’ in de wijk de Hoven. Deze gelouterde en enthousiaste groep muzikanten vond elkaar in ’t Hovenhuus bij gelegenheidssessies. Daaruit ontstond een vriendschap en een gezamenlijke liefde voor muziek en is ook de naam The Bridge ontstaan. Het is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft staan.

The Bridge

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.