Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Moederdagconcert Different Fuel

moederdagTrakteer moeder op een muzikaal feestje van Different Fuel

Zondag 14 mei is het Moederdag en wat is er mooier dan haar mee te nemen naar een gratis concert in het oudste stadspark van Europa. Verras haar met een bezoek aan het mooie Worpplantsoen. Maak een paar mooie foto’s van haar bij de fotogenieke romantische koepel en geniet van het optreden van de Apeldoornse band Different Fuel.

In 2011 is de Apeldoornse coverband Different Fuel ontstaan vanuit het doel de passie voor muziek met zowel muzikanten alsmede publiek te delen. Ieder bandlid heeft een aantal liedjes ingebracht en daardoor is er een zeer afwisselend repertoire ontstaan van pop, rock, disco, Latin en Nederlandstalige hits. De optredens van de band worden altijd met veel enthousiasme ontvangen. Different Fuel heeft twee zangeressen Shadé en Ellen Geradts en zij worden instrumentaal ondersteund door John Houwer (percussie en drums), Peter Huiskamp (keyboard), Jake de Groot (bas en zang) en Herman Rothengatter (solo-gitaar).

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

 

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.