Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Happy Days

MaepureIMG 0596Stichting Zangcultuur Deventer o.l.v. Annemieke Brouwer geeft ter afsluiting van het project O Happy Days op zondagmiddag 17 juli een concert in de Muziekkoepel Nering Bögel. Op deze bijzondere dag is in het Worpplantsoen ook het festival Zeldzaam Mooi met kunst, cultuur, natuur en vooral zeldzaam mooie producten gemaakt door onafhankelijke kunstenaars en ontwerpers. Alles bij elkaar een hele goede reden om een bezoek te komen brengen aan het meer dan 400 jaar oude Worpplantsoen. Op deze dag wordt er namelijk aandacht aan gegeven dat het park 200 jaar geleden het slingerende lanen ontwerp kreeg zoals het er nu nog steeds uitziet.

Aan het concert Happy Days werken vele groepen en solisten mee waaronder pianist Dennis Broeders, gitarist Karel Meenink en fluitist Veronica Simonet.
Verschillende muziekstijlen komen aanbod, van klassiek tot pop en van ballads tot jazz. De uitvoerenden zijn van alle leeftijden waarvan Fenja van 8 jaar de jongste is. De in Deventer en verre omgeving bekende zangeressen Amber Hes, Ita van Dijk en Ellen Jannink verlenen ook hun medewerking aan het programma. Na de pauze speelt de band MaePure uit Olst met daarin Ellen Jannink, Andre Bokkers op piano en Mischa Preuter gitaar en zang.

Het evenement Zeldzaam Mooi is van 11.00 tot 19.00 uur. Het wekelijkse concert is van 14.30 tot 16.30 uur en is entree vrij. Versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de mobiele kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.