Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

What’s Up Doc & Friends

WUD friendsRevival in het Worpplantsoen

Op zondag 21 augustus vindt er een revival plaats in de Muziekkoepel Nering Bögel. Het betreft de start van de muzikale carrière van de toen 14-jarige gitarist Tom Veltien. Vijf jaar geleden vormden de vier bandleden van What’s Up Doc?, Ernst, Joke, Ben en Hans aangevuld met toetsenist Dick Verra de eerste Tom Veltien Band. In 2013 stonden ze met deze formatie op Ribs & Blues in Raalte op het podium voor ruim 2000 mensen.

Het belooft een zeer gevarieerde middag te worden die begint met een muzikale vakantietour met zomerse muziek uit de Sixties, Franse chansons en zwoele Blues. Denk daarbij aan songs van Robert Gray, Julien Clerck, Beatles, JJ Cale, Eric Clapton, Jimi Hendrixs, Joe Bonemassa en vele anderen. Uiteraard komt het ‘Ribs & Blues optreden’ weer aan bod met daarbij gastoptredens van mondharmonica solist Bert de Jong en Rianne Voorberg op saxofoon.
Om half drie staan de klapstoeltjes weer klaar maar je kan natuurlijk ook je eigen picknickkleedje meenemen om in een Woodstock-achtig sfeertje lekker te genieten van deze swingende middag in het park.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.