Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Wegwerkers

Wegwerkers

Pas op, De Wegwerkers timmeren aan de weg op zondagmiddag 23 augustus in de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen. Wanneer deze band met rokende pekketel en teerkruiwagen van stekkie naar stekkie gaat is er wat aan de hand. Je komt ze bijvoorbeeld tegen op het Apeldoornse Bierfestival of het straatfestival in Harlingen. Zij zijn niet voor niets in (West)Duitsland bekend als een van de beste ‘rund-um ambianceorkesten’. Onlangs speelden ze nog in Brasschaat voor de Federatie van Belgische Wegenbouwers en in het Twentse Tubbergen op het KAFT festival.

De muziek van De Wegwerkers is veelzijdig, toegankelijk, swingend, herkenbaar, leuk voor het oog en klinkt gewoon goed. Afkomstig uit Deventer, de evenementenstad pur-sang, brengt deze band herkenbare melodieën van Franse Chansons tot Blues uit de jaren ’50 tot nu. Als zanger/gitarist Ernst (DOC) inzet volgen zijn maten Joke (Jojo) op bas, Ben (Benjamin) sologitaar en Hans (Butch) met zijn (cajon)drums hem op de voet. De Wegwerkers werken muzikaal alle chagrijn weg.

Het concert is entree vrij, de kiosk is geopend en er is een toiletvoorziening in het park.
Dit zondagmiddag concert is in combinatie met een reüniebijeenkomst in het Worpplantsoen van Drukkerij Salland, de voormalige drukkerij van Kluwer.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.