Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

ValiantFighters trekt de stekker er uit

TheValiantFightersAfscheid Sixties band begint in Muziekkoepel Nering Bögel

Op de dag van de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt, zondag 2 augustus, treedt in de Muziekkoepel Nering Bögel The ValiantFighters op. Deventers meest authentieke sixties-band begint die middag aan haar afscheidstoer want volgend jaar trekken ze zoals ze het zelf omschrijven, definitief de stekker er uit. FaliantFighters is een van de laatste bands, op bassist Ben Vroklage na, die nog steeds in originele bezetting optreedt sinds het Scheg concert dat in 2001 plaatsvond.

Muzikaal leider en sologitarist Hans Bredenbeek, begeleidingsgitarist Albert Quist, drummer Harry Taken en frontman Jan Dijkhuis maken net als in 1963 nog steeds deel uit van de groep. Helaas moest ‘Bas Ben’ een paar jaar geleden wegens fysieke omstandigheden noodgedwongen stoppen en is sindsdien vervangen door Ton Meijer.
Hun repertoire is vooral gericht op diversiteit en afwisseling. Zij spelen nummers uit het begin van de jaren 60 zoals instrumentale hits van de Shadows, Ventures en Spotnicks en vocale nummers van Elvis Presley, Buddy Holly en Cliff Richard. Via de Rolling Stones, Searchers, Animals en Golden Earring gaat het naar de Beat en Blues uit het eind van de jaren 60 en nummers van o.a. Jimmy Hendrix, Doors en Cream. Daarnaast spelen ze ook met veel plezier nummers uit de 70er en 80er jaren zoals John Hiatt, Joe Cocker , J.J. Cale en Tom Petty, mits het maar in hun bluesy idioom past.

Dat wordt ongetwijfeld genieten voor de sixties liefhebbers en het zou zo maar kunnen dat er een klein Woodstock feestje ontstaat in het Worpplantsoen. Bij de kiosk zijn lekkere versnaperingen verkrijgbaar en er is een toiletvoorziening in het park.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.