Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Nathalie Booij en The Hummingbirds

Mark Pardijs Nathalie Booij persfoto 01 MediumCountry, folk en sfeer in de Muziekkoepel

Muziek in de stad bij mooi weer? Neem dan op zondagmiddag 12 juli je picknickmand en kleedje mee naar het Worpplantsoen en vlei je neer bij de Muziekkoepel Nering Bögel, want daar wordt prachtige muziek gespeeld. Natuurlijk staan er ook stoeltjes of je gaat zitten aan een van de lange tafels om te genieten van zangeres Nathalie Booij en het singer/songwritersduo The Hummingbirds, de rustgevende natuur en prettig gezelschap.

Nathalie Booij is een allround zangeres en treedt op tijdens uiteenlopende gelegenheden en podia door heel Nederland. De combinatie van haar intieme sound en warme persoonlijkheid zorgen voor sfeervolle momenten. Nathalie geniet ervan om covers zo te arrangeren dat het nummer haar eigen is geworden. Ze begeleid zichzelf met de piano en werkt daarnaast vaak samen met akoestisch gitarist Mark Pardijs die ook deze middag van de partij is.

The Hummingbirds is een singer-songwriter duo uit Deventer bestaande uit Daan Bolwerk en Inge Kamperman. Ze schrijven en spelen folk/country muziek waarbij vooral de gevoelige stem van Inge goed naar voren komt zoals ook op de CD 'No Strings Attached' is te beluisteren die vorige maand net is uitgekomen. Ze zullen hiervan zeker nummers gaan spelen. Aangevuld met enkele songs van hun favoriete artiesten.

De wekelijkse gratis zondagmiddag 'Parkconcerten in het Groen' zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de kiosk.

hummingbirds 1

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.