Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Vrouwenpower

Debby Marijnissen en Haar Mannen en duo Daily GreenLight
Op zondagmiddag 14 juni is het vrouwenpower in de Muziekkoepel Nering Bögel. Debbie Marijnissen komt dan met haar mannen optreden en als tweede act staat het duo Daily GreenLight op het programma. De dames eisen hun aandacht op en terecht want er wordt die middag heel mooi gemusiceerd en gepresenteerd.

Debby Marijnissen inclusief Haar Mannen brengen eigen Nederlandstalig werk van theatermaker/pianiste/zangeres Debby Marijnissen. Songs over grappige voorvallen, liefdes en onbegrip. Van ska naar rock en van reggae tot blues. De formatie was finalist van de Liever de Liemers Cultuurprijs 2012 (schouwburg Musiater/Zevenaar), werd geselecteerd voor het Ear Resistival 2015 (Universiteit Twente) en het 3-daagse Reurfestival 2015 te Ruurlo.

Het duo Daily Green Light bestaat uit Ruth Klijn (piano en zang) en Kathelijne van der Horst (gitaar en zang). Zij kennen elkaar al lange tijd, maar de muzikale vonk sloeg over tijdens een regenachtige Buitenkunstvakantie. Aan bestaande liedjes die ze mooi vinden geven ze een eigen draai. Verwacht van hen sfeervolle liedjes, tweestemmige zang en vooral vrolijkheid. Ruth Klijn is koordirigent en pianodocent in Deventer en omstreken en heeft eerder gezongen in de jazzband Boazz. Kathelijne van der Horst zong eerder bij de progressieve metalband Dagoba System.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.DailyGreenlight.10636117 936051683089337 5281172056694183700 n

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.