Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Kleurrijke eerste Pinksterdag in Worpplantsoen

Twee zangkoren en twee bands in de Muziekkoepel Nering Bögel
Muziekkoepel Nering Bögel viert dit jaar Pinksteren op een wel heel bijzondere manier. Op zondagmiddag 24 mei treden er op de gebruikelijke tijd van half 3 tot half 5 twee bands op in het Worpplantsoen, The Lot en Pure the Band. Maar ter gelegenheid van Pinksteren geeft het Deventer projectkoor Radians en het Wereldmuziekkoor Duende uit Nunspeet een extra speciaal concert dat al om 12 uur begint.

Vanaf 12 uur geeft het projectkoor Radians, dat al 20 jaar zingt met een boodschap, een bijzonder concert onder de naam Radians Kleurt.... Er wordt ingegaan op de kleuren die symbool staan voor belangrijke zaken en gebeurtenissen in het leven. Denk daarbij o.a. aan gevaar en veiligheid, maar ook aan geloof, hoop en liefde. De uitvoering eindig met Thank You for the Music van Abba. Radians staat evenals Duende onder leiding van de jonge inspirerende dirigent Ruth Klijn. Omstreeks 13.15 zingt het 25 koppige Wereldmuziekkoor Duende, zowel a capella als met begeleiding van een accordeon, meerstemmige liederen uit de hele wereld. Het wordt een zeer gevarieerd programma.

The Lot 9 2 MediumOm 14.30 uur treedt de Apeldoornse formatie The Lot op met indiepop, countryrock en aanverwante muziekstijlen, zowel eigen werk als songs van o.a. Johan, R.E.M. en Oasis. Ze geven graag een eigen draai aan bekende nummers zonder deze geweld aan te doen. Dat levert zowel vrolijke als melancholische muziek op. Spannend, sfeervol en bovenal lekker om naar te luisteren.
Pure (vanaf ca. 15.30 uur) is een vijfkoppige formatie van enthousiaste en ervaren muzikanten uit Deventer en omstreken met een breed repertoire van overwegend akoestische covers. Van heel klein - met enkel piano of gitaar als begeleiding- tot lekker 'uitpakken' met een 'up tempo' of rock nummer voor de afwisseling behoort allemaal tot de mogelijkheden. Pure creëert een lekker sfeertje en betrekt graag het publiek bij hun optredens.

Optreden zangkoren van 12 tot 14.00 uur. Optreden van de bands is van 14.30 tot 16.30 uur. Er is een toiletvoorziening in het park en versnaperingen zijn verkrijgbaar bij de nostalgische kiosk.

Pure flyer 1920 x 1440 Large

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.