Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Pinksterconcert Radians en Duende in teken van Kleur en Nepal

Op Pinksterzondag 24 mei is er om 12 uur een bijzonder concert van de zangkoren Radians en Duende in de muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen in Deventer. Met extra aandacht voor de Kleuren van het Leven en de noodtoestand in Nepal.

RadiansJCSProjectkoor Radians – zingen met een boodschap - heeft weer een bijzondere uitvoering samengesteld. Radians gaat in op de kleuren van ons leven. Kleur is heel belangrijk in ons leven en beïnvloedt onze stemmingen en geeft ons bijvoorbeeld informatie. Kleuren staan ook symbool voor zaken als gevaar, veiligheid, rouw, rijkdom, macht, geloof, hoop, liefde, onschuld en ga zo maar door. In onze thematische uitvoering wordt dieper ingegaan op een aantal kleuren en uiteraard hoort bij iedere kleur een lied.
Onder leiding van dirigente Ruth Klijn, en met medewerking van pianiste Lisanne van de Sande en gitarist Ben van Raan, zingt Radians liederen bij de kleuren groen, bruin, blauw, geel, zilver, paars, roze en rood. De uitvoering eindigt met oranje 'Thank you for the music' om nog eens uitbundig dankjewel te zeggen voor alle mooie projecten van Radians in de afgelopen 20 jaar van haar bestaan. Bij elk lied worden passende teksten voorgedragen en een symbool uitgestald.

Bezoekers aan de uitvoering van Radians ontvangen na afloop een gratis lunch in het park (zo lang de voorraad strekt).

DuendeWebNa de lunch is er omstreeks 13.30 uur een optreden van Wereldmuziekkoor Duende uit Nunspeet. Ook van dit koor is Ruth Klijn de jonge, inspirerende dirigent. Duende is een gemengd koor, bestaande uit circa 25 mannen en vrouwen afkomstig uit de hele regio Nunspeet en zelfs daarbuiten. Op het repertoire staan meerstemmige liederen uit de hele wereld, voornamelijk a capella, soms met instrumentale begeleiding (accordeon). Het thema van hun uitvoering is natuur in de breedste zin en ze zingen liederen uit vele delen van de wereld, IJsland, Rusland, Japan, Suriname, Noorwegen, Colombia en Spanje. Zoals u ziet en zult horen, een heel gevarieerd en adembenemend mooi programma.

Radians steunt ook de landelijke actie van Geert Obdeijn en Nannike Buvelot uit Deventer voor kansarme Nepalezen. Zij zamelen geld in voor de organisatie Sar Dogs Nepal. De financiële hulp die Geert en Nannike aanbieden wordt niet alleen nu, maar ook op de lange duur besteed om medische kampen te kunnen realiseren in de afgelegen gebieden. Zie ook de website www.sardogsnepal.asia. De collecte van Radians gaat naar dit Goede Doel.

Voor meer informatie neem contact op met John Vos.
M: 06-10126900 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleuren in het leven, maken het leven de moeite waard.
Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.