Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

The Cheetahs en The Maddoxs

DSC09304 MediumBack to the Sixties op zondagmiddag 3 mei 2015.
Zondagmiddag 3 mei gaat de Muziekkoepel Nering Bögel van start met de bands Cheetahs en Maddoxs, Back to the Sixties. Het is nog wel geen zomer, maar de stoere gitaren van de rockers zijn wel bestand tegen wisselvallige weersomstandigheden. Bovendien zijn de hippies van de jaren 60 wel wat gewend en datzelfde geldt ook voor hun fans en liefhebbers van de sixties. Dat wordt vast een leuk treffen in het Worpplantsoen, het oudste stadspark van Nederland.

De Deventer band The Cheetahs tekenen voor de eerste set, aanvang 14.30 uur. Rock & Roll, Indo Rock en Country from the sixties. Hun glorietijd was vanaf1959 tot 1967. Afkomstig uit Deventer en begonnen als schoolband hebben de 5 musici in 1999 de draad weer opgepakt ter voorbereiding van het reünieconcert "Deventer Sixties Alive". Sindsdien worden weer regelmatig optredens verzorgd. De huidige bezetting van The Cheetahs is: Joop Klunder: Keyboard / Niek Lensvelt: Basgitaar / Wil Evers: Gitaar en Zang / Jannes Peters: Solo Gitaar / Jan Lueks: Drums

The Maddoxs verzorgt het tweede deel van de middag. De Band is opgericht in 1964 en speelde veel rock 'n roll en blues tot eind jaren 70. In die tijd traden ze veel op in Duitsland in voorprogramma's van o.a. John Mayall, Buffoons en Cuby & the Blizzards. In 2008 werd ook hier door een reünie de draad weer opgepakt. De bezetting van Maddoxs bestaat nu uit: Luc Messelink - zang en mondharmonica, Cees Terwel - sologitaar en saxofoon, Hans Lindeboom - slaggitaar en zang, Jos Dammers - drums, Reggy Keuter - basgitaar. Ze spelen o.a. nummers van Them , Van Morrison, Rolling Stones, The Hunters, Q 65, Outsiders, Shadows en Chuck Berry.
De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur . Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.