Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Oranje in het Groen

OranjeSfeerCustomKoningsdags Nieuwe Stijl met Beat en Dans

Op maandag 27 april wordt Koningsdag Nieuwe Stijl gevierd. In het groen van het Worpplantsoen wordt swingende muziek gespeeld en dat nodigt uit tot dansen.
Drie Deventer bands treden vanaf 13 uur op in de muziekkoepel; Jemilo, Get Back to the Beat en The Bridge.
De ambiance in het oudste stadspark van Nederland is weer top. Lekker zitten aan lange biertafels en genieten van een consumptie, vrolijke mensen en een smakelijke hotdog, braadworst of een Oranje bittertje. Een hele middag in de stadse natuur met goede muziek en een heerlijk oranje-sfeertje.

Jemilo, een trio met Mirande, Louis en Jeff, maakt akoestische muziek en covert bestaande nummers naar eigen smaak en op hun eigen manier van performen. De nummers die zij spelen krijgen een extra dimensie door hun meerstemmige zang, begeleid door strakke percussie en subtiel gitaarspel.

Get Back to the Beat
is de band van frontman Ad Peters, na het vertrek van toetsenist Bert Kappert, het laatst overgebleven lid van de legendarische Sixties band Lovin End. Zij spelen muziek zoals het klonk in de bars en the Cavern club in Liverpool in de 60's: Beatles, Searchers, Animals, ach het hele Sixties-tijdperk komt voorbij.

The Bridge
met enkele bandleden in hun gelederen die op de Worp wonen, is een spannende coverband met een stevig karakter, die zompig kan rocken als the Black Keys en Queens of the Stoneage, maar ook gevoelige nummers van Stevie Ann en Skunk Anansie op het repertoire heeft staan.

Waanders-legaat voor verfraaiing van het Worpplantsoen
Heb je aan het eind van het Oranjefeest genoeg inspiratie opgedaan om mee te doen aan ideetjes voor het Waanders-legaat? Lever ze in bij de nostalgische kiosk, het kan allemaal. Nadere programma informatie: www.waandersworpplantsoen.nl

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.