Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Meeblazen met de Redband

RedbandIMG 5162 MediumJubileum '10 x Leeuwenkuil' start in Worpplantsoen.

Op zondag 14 september wordt de muzikale aftrap gegeven van het 10 jarig bestaan van kunstencentrum Leeuwenkuil. In de Muziekkoepel Nering Bögel in het Worpplantsoen treedt dan de Redband op bestaande uit een tiental Leeuwenkuil docenten. Zij nodigen hierbij muzikanten (koperblazers, trompetten, trombones, saxofoons en trommels) uit om twee nummers met hun mee te doen zodat er een gigagroot orkest ontstaat. 

 

Ter gelegenheid van dit 10-jarige bestaan organiseert het kunstencentrum 10 gratis activiteiten. Het meespelen op 14 september met de Redband is de eerste in de rij. De Redband is een orkest van een groep enthousiaste professionals en staat onder leiding van directeur en eerste trompettist Wiebren Buma. Herman Wolters, docent piano en toetsen, is de muzikale leider en Leny Stappers fagottiste, is de artistiek leider van de band.
Hun doel is: 1. Tijdens optredens flink roering maken om een lans te breken voor de Kunst en Cultuur in Stad en regio. 2. Talentvolle leerlingen mee laten spelen zodat ze het plezier van samen musiceren ervaren. 3. Het publiek vermaken en enthousiast te maken voor muziek en de beoefening daarvan. Stijl van muziek is allerhande maar vooral swingend zodat het plezier en de muzikale spetters ervan af vliegen.

De Redband bezetting is:
Wiebren Buma trompet (directeur), Fred Lies Trompet, Herman Wolters toetsen, Marianne Oldenburg toetsen en zang, Ton Zwartkruis(helaas niet op de foto) toetsen en zang, Peter van Leeuwen gitaar, Koos Lonis basgitaar, Bert de Jonge slagwerk, Leny Stappers fagot

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.