Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Deventer koren zingen het hoogste lied

Jurgen Houwers dirigeert Perpetuum Mobilee en Maat 16 Deventer. Zondagmiddag 29 juni treden er twee koren op in de Muziekkoepel Nering Bögel. Zij brengen een afwisselend programma van 14 tot 16 uur.

 

Perpetuum Mobilee bestaat uit ca. 20 leden en wordt begeleidt door een eigen instrumentaal groepje. Het zangkoor Maat 16 is meer licht klassiek getint en is gespecialiseerd in drie tot zes stemmige arrangementen. Tijdens het concert wordt in de luwte onder een mooie boom een workshop voor kinderen gegeven door Stof en Spul. Dat belooft een mooie en ontspannen middag te worden voor jong en oud.

Perpetuum mobile (betekent eeuwigdurende beweging) is opgericht in maart 2011 en bestaat dit jaar 3 jaar. De zangvereniging startte met een groep ervaren en minder ervaren zangers en zangeressen die na verloop na elkaar toe groeiden. Het repertoire is divers met een kleine voorkeur voor het Ierse repertoire. Onderscheidend voor Perpetuum mobile is de eigen begeleiding met gitaar, dwarsfluit , trom , viool en trompet.

Vocal Group Maat 16 bestaat op dit moment uit zes mannen en vijf vrouwen, allen op een gevorderd amateurniveau. Het repertoire omvat zowel 'lichte' als klassieke muziek in 3- tot 6-stemmige arrangementen. Het koor staat onder leiding van Jurgen Houwers die ook dirigent is bij Perpetuum Mobilee. Dat wordt een volle koepel met veel zang en afwisseling.

Stof en Spul Leonne Bogaert verzorgt tijdens het concert een ‘Stof en Spul workshop’. Hierbij staat plezier voorop. Je leert iets te maken van bijna niets. Van stof, garens, kralen, knopen, touw en nog veel meer spul maak je een verrassend leuk cadeau. Voor alle leeftijden en voor kinderen in het bijzonder…. Vrijwilligers van de Muziekkoepel Nering Bögel zetten de klapstoeltjes klaar voor de bezoekers, maar men kan ook zelf een stoeltje of picknickkleedje meenemen.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.