Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Open Podium in het Park Deventer

Op zondagmiddag 25 mei wordt de Week voor de AmateurKunst (WAK) afgesloten in het Worpplantsoen met een Open Podium. In de Muziekkoepel Nering Bögel treden van 14 tot 16 uur dansgroepen op en wordt er gemusiceerd door Switched o.l.v. Leny Stappers. Dansers van o.a. DanZo/Courages sluiten daarmee deze week van kunsten dansend in het rustieke groen af.

 

Bureau Kunstcircuit is de organisator van de jaarlijkse Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten. Een week eerder vond de opening plaats van WAK op de torenflat van de Platvoet. Zestig dansers van DanZo dansten toen op 6 etages de thematische voorstelling Flatscreen.

Tijdens het Open Podium in het Park zijn maar liefst vier verschillende dansscholen/verenigingen present. Zij brengen met hun groepen een gevarieerd programma van verschillende dansstijlen. Achtereenvolgend treden op: Almax dansstudio, Studio DanZo/courages, MOOVZ en Rhythm Divine. De technische muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Peter Beerens van FACE. De danspresentaties worden gevolgd door vocaal ensemble Switched o.l.v. Leny Stappers. Switched bestaat uit 9 enthousiaste dames met een gevarieerd repertoire van pop, soul en close harmony nummers.

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.