Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Muziek tractatie en een Aspergeproeverij op Moederdag

 Moeders worden verwend in het Worpplantsoen Deventer.
Op zondag 11 mei wordt ter ere van Moederdag een extra feestelijk en culinair concert gegeven in het Worpplantsoen. De bands Pure en Senso treden dan op van 14 tot 16 uur.


De driekoppige band Pure uit Deventer heeft een overwegend (semi-)akoestische stijl en een repertoire dat grotendeels uit covers bestaat. Zij zien muziek als een universele taal die mensen kan verenigen. Met hun bescheiden volume en vrij ingetogen vertaling van de nummers dragen ze bij aan een vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer en zoeken daarbij graag contact met het publiek.
Senso is een bruisende band bestaande uit 12 vocalisten en een stel ervaren muzikanten die de begeleiding voor hun rekening nemen. Iedere stem en iedere persoon is uniek en geeft dus een eigen kleur aan de band. Door hun stem(men) te laten horen en zich hierin te uiten gaan ze met zich zelf èn met elkaar de uitdaging aan en willen daarmee hun publiek verrassen. Dat gebeurt in steeds wisselende samenstellingen en is een combinatie van muzikale kennis, vaardigheden en gevoel, kortom helemaal Senso.

Naast de muziek van deze twee Deventer bands staat er ook een aspergeproeverij op het programma. De Sallandse asperges van De Weerd uit Raalte worden ter plekke vakkundig worden bereid door outdoor cateraar Mr. Hapje.

Verras moeder met dit gezellige uitje en spreid je kleedje uit in het oudste stadspark van Nederland en geniet er samen lekker van.

 

Delen

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.