Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Sh’Boom Popkoor en trio BL!EP

Beleef de muzikale herfst in het Worpplantsoen op zondagmiddag 22 september.

De herfst heeft zijn intrede gedaan en wordt dit muzikaal onderstreept in het Worpplantsoen. Het popkoor Sh’Boom en het trio BL!EP verzorgen dan een gezamenlijk concert. De bomen in het park beginnen al mooi te kleuren en daar past de muziek van het koor en trio uitstekend bij. Het is zeer afwisselend concert, veelkleurig van aard, soms serieus en dan weer pittig, maar zeker ook vrolijk. Het beloofd een mooie muziekmiddag te worden met veel humor.

 

Popkoor Sh’Boom is in 1989 opgericht en telt nu zo’n 30 enthousiaste zangers en zangeressen uit Deventer en omgeving. De ‘sing’ ontmoet de ‘swing’, zo is het koor het best te omschrijven. Het repertoire is hedendaags en verfrissend o.a. van Katrina & the Waves, Train, Bonnie Tyler, Diana Ross, Fleedwood Mac, Phil Collins, Andrew Lloyd Webber, Anouk, Daniel Powter. Ook Nederlandstalige nummers komen aan bod van o.a. Blöf, Marco Borsato, Guus Meeuwis en Jeroen van der Boom. Maar ook serieuze nummers en musicalsongs komen bij hen aan bod. De meeste nummers worden begeleid door piano en soms met gitaar. Ook zingt het koor enkele nummers a-capella. De muzikale leiding van het koor is in handen van dirigent Ruth Klijn en pianiste Lisanne van de Sande.

BL!EP is een eigenwijs trio dat popliedjes maakt in de traditie zoals liedjes horen te zijn: met coupletjes, refrein en een brug voor de variatie. In het Nederlands, zelfgemaakt of vertaald. Met een oerbezetting van bas, drums, gitaar en kazoovuzela maken we vrolijke, humoristische en eigenzinnige pop. Onderwerpen zijn: levensthema’s als De Liefde, het sparen van Airmiles, de kunst van het vliegtuigjes vouwen, over hokjesdenken, waar keerls van houden, over het wachten tot de Russen binnenvallen en over een vrouw bij de Aldi zweert dat ze Amy Winehouse is. Maar vooral steeds met een kwinkslag en/of knipoog. Ze treden het liefst buiten op ‘en plein publique’ en doen dat vanuit hun eigen BL!EP-mobiel.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.