Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Yoga met muziek in het park

In en rond Muziekkoepel Nering Bögel is 18 augustus een bijzondere combinatie van romantische muziek en yoga. Onder begeleiding van klankschalen, akoestische gitaar en andere instrumenten zorgt Gerreke van den Bosch van Yoga Deventer voor een intense beleving van lichaam en geest.

 

 

Gitarist Arnaldo Lopez en trio Herbert H Herbert nemen de muzikale noot voor hun rekening (zie hieronder). De aftrap van de yoga is in de pauze van het optreden, rond een uur of drie. De yogasessie eindigt in een liggende ontspanning waarin de muziek een extra dimensie toevoegt. Mis deze unieke ervaring niet. Het enige wat je nodig hebt is een mat of badlaken. Bij slecht weer wordt de yoga uitgesteld naar een later tijdstip. Zowel het muziekoptreden als de yoga is gratis.

Meer info op www.yogadeventer.nl

 

Romantische muziek

Zondagmiddag 18 augustus klinken er van 14.00 tot 16.00 uur romantische klanken in de Muziekkoepel Nering Bögel. Vorig jaar trad Arnaldo Lopez als solist al met groot succes op in de koepel maar dit keer komt hij met zijn twee Duitse muziekvrienden Heino Sluet en Robin Wellendorf. Ze treden op onder de naam Herbert H Herbert. Behalve de akoestische gitaar maakt het trio onder andere gebruik van de marimba, mondharp, diverse (houten) klankschalen en diverse percussie instrumenten die ze allemaal zelf maken.

 

De in Alkmaar geboren gitarist Arnaldo Lopez, kreeg van zijn vader behalve zijn Spaanse naam ook de liefde voor de muziek mee. Hij leerde met groot gemak de Spaanse wals en houdt van melodieuze muziek. Ook de unplugged cd’s van Eric Clapton en solo's van Mark Knopfler inspireerde hem.

Arnaldo is als solist regelmatig de ‘support-act’ voor Tommy Emmanuel geweest. Tommy noemt Arnaldo wel ‘The Melodyman’ vanwege de melodieuze nummers die Arnaldo componeert. Net als Tommy heeft hij een uitgesproken persoonlijkheid die wordt weerspiegeld in zijn muziek. Gevoelige, emotionele nummers worden afgewisseld door vrolijke, aparte nummers met soms een beetje gekkigheid! Dat ‘beetje gek’ komt helemaal tot uiting bij een optreden van het trio Herbert H Hebert. Op  youtube staat een prachtig filmpje om alvast een indruk te krijgen.

In de pauze is er gratis Yoga (zie Yoga met Muziek).

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.