Steun ons gratis via Sponsorkliks.
SponsorKliks, gratis de Muziekkoepel sponsoren!

e-Boekhouden.nl

Nieuwsbrief

Van april t/m oktober maken we elke maand een digitale nieuwsbrief waarin o.a. het programma van de maand. U kunt zich inschrijven voor de ontvangst per e-mail. Uiteraard kunt u zich op elk gewenst moment weer afmelden.


catchme refresh

Met dank aan

 De jaarlijkse exploitatie van de muziekkoepel wordt mede mogelijk gemaakt door onze donateurs en zakelijke begunstigers:


Logo Thoma Assurantie en Pensioenadviseurs

Britten Jeugd Strijkorkest

Klassieke klanken in de Muziekkoepel Nering Bögel

Programma Britten 14 juliBritten Jeugd Strijkorkest gaat aan wal bij IJsselhotel Deventer.

Op zondag 14 juli komt het Britten Jeugd Strijkorkest per boot van Hattem naar Deventer om daar twee concerten te geven. Dat wil zeggen een matinee in de Muziekkoepel Nering Bögel (14 tot 16 uur) en ’s avonds een exclusief diner-concert (aanvang 19.00 uur) in de brasserie van het Sandton IJsselhotel.

 

Het orkest gaat ieder jaar op tournee, meestal aan het einde van het seizoen. Eerdere tournees voerden het orkest naar Spanje, Frankrijk, Zwitserland en Italië op uitnodiging van diverse festivals. Dit jaar kiest het orkest voor de eigen regio met een reeks concerten langs de IJssel. Daarbij viel hun oog ook op de Muziekkoepel in het Worpplantsoen. Bij slecht weer wijken we uit naar de Radboudkerk aan de Twellosewg in Deventer (2 minuten loopafstand).

Het Britten Jeugd Strijkorkest uit Zwolle heeft o.a. opgetreden voor Prinses Beatrix (toen nog Koningin Beatrix) in het Nationaal Park de Hoge Veluwe, maakten diverse CD’s die lovende kritieken kregen op de radio en in de pers, en treden op met spraakmakende artiesten als violiste Liza Ferschtman, pianist Daniel Wayenberg en meestercellist Gavriel Lipkind en in juni traden ze op voor het nieuwe Koningspaar tijdens hun officiële bezoek aan Zwolle. Onder de bezielende leiding van dirigent Loes Visser is elk concert een belevenis. Op het programma staan o.a. muziek uit ‘Porgy en Bess’ van George Gerschwin en ‘Schindler’s List’ van John Williams alsook de zinderende ‘Kammersymfonie Op. 110 a’ van Dmitri Sjostakovitsj.

Donateurs Gevraagd

Wanneer je donateur wordt krijg je een handig opvouwbaar muziekkoepeltasje cadeau (zo lang de voorraad strekt).
20170601 133057

Steun ons en word donateur!

Copyright © 2013-2023. Stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. All Rights Reserved.